Kulcs nélküli ajtónyitás és nyomógombos motorindítás

A távirányító teljes kulcs nélküli kezelést tesz lehetővé. Az első ajtók vagy a csomagtérajtó nyitásához/zárásához elég megérintenie a fogantyúkat. A motort egy nyomógomb segítségével indíthatja be. Sőt mi több, egy 5 jegyű PIN kód segítségével a távirányító nélkül is bejuthat az autójába.

Négy irányban állítható kormányoszlop

A legkényelmesebb vezetési pozíció kialakításához nemcsak a kormányoszlop magasságát, hanem a kormánykerék távolságát is beállíthatja.

Adaptív sebességtartó automatika

Egyetlen érintéssel beállíthatja a kívánt utazási sebességet és a követési távolságot: autója sebessége automatikusan alkalmazkodik az elöl haladó jármű sebességéhez. Az EyeSight rendszer része az adaptív sebességtartó automatika, ami különösen az autópályákon megtett hosszú utak során jelent kényelmes megoldást.

Műszerfal-világítás

Kék háttérvilágításuknak köszönhetően a műszerek könnyen leolvashatók. A műszeregységgel is összekapcsolt központi LCD-kijelzőn jelennek meg a navigáció vagy a bejövő telefonhívások információi, de ha kell, a képernyő akár iránytűként is szolgál.

Navigáció: saroktól sarokig

A részletes utasítások nemcsak a navigációs képernyőn, hanem a műszerek között elhelyezett LCD kijelzőn is megjelennek, így Ön anélkül követheti őket, hogy tekintetét el kellene fordítania az útról.

Világítás

A kék árnyalatú utastéri világítás kellemes, kifinomult hangulatot teremt az Outback kabinjában. A kihúzható pohártartók és a konzoldoboz is hívogató kék színnel derengenek, hogy könnyebb legyen megtalálni őket sötétben.

Kamerarendszer

Tolatókamera mellett oldalsó kamera és elülső kamera könnyíti meg a parkolást és az elindulást. A jobb láthatóság érdekében a tolatókamera képe szuperszéles formátumban jelenik meg a képernyőn. A kamerát áthelyeztük, hogy természetesebb, központibb képet adjon a vezető számára az autó mögötti területről.

Érintőképernyős vezérlés

Az érintőképernyő ugyanolyan praktikus megoldást kínál a zenék kiválasztására, mintha okostelefonja kijelzőjén böngészne. Egyszerűen csatlakoztassa telefonját Bluetooth® (1) kapcsolattal vagy az USB porton keresztül, és máris könnyen, a központi érintőképernyőn válogathat zenetárából. Az audio rendszer Android Auto (5) és Apple CarPlay (3) rendszerrel is kompatibilis.

Kétzónás automata klímaberendezés

A vezető és az első utas külön-külön állíthatja be a számára legkellemesebb hőmérsékletet, és a kétzónás, automatikus klímavezérlés tartja a kívánt értékeket.

Hangvezérlés (2)

A beszédfelismerő technológiának (2) köszönhetően elég hangosan kimondani, hogy “CALL: Paul”, és a rendszer már teszi is a dolgát. Az utasítások természetesen az érintőképernyőn keresztül, vagy a kormánykeréken elhelyezett gombokkal is kiadhatók.

USB és AUX audio csatlakozások

Csatlakoztassa iPod iPod® (3) készülékét vagy egyéb hordozható zenelejátszóját a szabványos AUX vagy USB bemeneteken keresztül, és hallgassa kedvenc zenéit az Outback audiorendszerén. Két további USB-bemenet segítségével egyszerre két eszköz akkumulátorát is töltheti. (4)

SUBARU STARLINK

A SUBARU STARLINK rendszer hozzáférést nyújt az internetes rádiókhoz, alkalmazásokhoz és egyéb tartalmakhoz, amelyeket az érintőképernyőn, hangutasításokkal vagy a multifunkciós kormánykerék kapcsolóin keresztül vezérelhet.

Napellenző fedett és megvilágított piperetükörrel (a vezető és az utas oldalán)

Mind a vezető, mind az első utas számára hasznos lehet a megvilágított piperetükörrel kiegészített napellenző.

Nyolc irányban elektromosan állítható vezetőülés (deréktámasszal)

Találja meg az Ön számára ideális üléshelyzetet a nyolc irányban motorosan mozgatható vezetőülésben!

Kényelmes küszöbfellépő

Az Outback mindkét oldalán küszöbfellépőt alakítottunk ki, amelyekre stabilan felállhat, amikor egy kerékpárt vagy kenut rögzít a tetőcsomagtartón.

Harman/Kardon Audiorendszer

A Harman/Kardon legújabb Green Edge technológiájával kiegészített prémium audiorendszer 12 db Harman/Kardon hangszóróval és továbbfejlesztett akusztikával teremt hamisítatlan koncertélményt az Outback utasterében.

Középső konzoldoboz

A nagyobb méretű középső konzoldobozban immár több CD fér el, sőt külön rekeszek találhatók benne az aprópénz, a kártyák és a tollak számára.

Hátsó utasok kényelme

Az Outback hátsó ülésén utazók komfortérzetét nagyban növeli a középső konzoldoboz hátuljába épített, állítható légbefúvó, az ülésfűtés, illetve az USB-töltő.

(1) A Bluetooth® a Bluetooth SIG, Inc. America bejegyzett védjegye.
(2) A Hangvezérlés funkció csak bizonyos nyelveken érhető el.
(3) Az Apple®, iPhone®, iPod® és Apple CarPlay az Apple, inc bejegyzett védjegyei.
(4) A biztonságos és körültekintő autózás a járművezető felelőssége. Vezetés közben ne használja mobilkészülékét!
(5) AndroidTM és Android AutoTM a Google Inc. védjegyei.